Update la vaccinari- Schema Glaxo

Pentru ca foarte multi parinti intreaba/cauta in blog “schema Glaxo” o sa rezum vaccinarile produse de GlaxoSmithKline (GSK) si folosite in Romania:


1. Schema Glaxo restransa care cuprinde in general vaccinurile obligatorii:

2 luni INFANRIX HEXA
4 luni INFANRIX IPV-HIb
6 luni INFANRIX HEXA
12 luni PRIORIX
13 luni INFANRIX IPV-HIb

2. Schema Glaxo extinsa care cuprinde si vaccinarile optionale:


2 luni INFANRIX HEXA

6-24 saptamani  (cu pauza de 4 saptamani minim intre doze): ROTARIX 2 doze

incepand cu 6 saptamani pn in 6 luni 3 doze plus rapel intre 11-15 luni SYNFLORIX

sau variantele : intre 7-11 luni : 2 doze cu interval de 1 luna intre doze si 1 rapel intre 12-24 luni

                       intre 12-23 luni: 2 doze cu interval de 1 luna intre doze

Leave a Reply

8 Comments on "Update la vaccinari- Schema Glaxo"

avatar
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
DC
Guest

Revin…

Nu mi-e clar daca totusi se pot face simultan Infanrix-ul cu Rotarix si Synflorix. Saptamana viitoare trebuie sa faca fetita vaccinarea de doua luni, eu am cumparat vaccinurile dar nu mi-e limpede daca sa le fac simultan sau e mai sanatos sa le fac la o luna distanta (Infanrix 2/4/6 luni, Rotarix 3/5/7 luni).

Multumesc !

Anonim
Guest
Anonim

Vaccinurile nu sunt obligatorii, de ce induceti lumea in eroare?

Irina Costache
Guest

Am scris ca nu sunt obligatorii, dumneavoastra induceti lumea in eroare.

Anonim
Guest
Anonim
Eşecul vaccinurilor este determinat de mai multe cauze, pe care le putem împărţi în trei grupe. În primul rând, aş vorbi despre principiul vaccinării. Acesta este un principiu fals, artificial, la care organismul uman nu se poate adapta. De ce? Fiindcă „mecanismele de funcţionare” ale sistemul imun al omului nu sunt „aplicabile” în cazul unui vaccin. Sistemul nostru imun este asemenea unei maşini care funcţionează după anumite reguli stricte, precise, stabilite şi adaptate în decursul a mii de ani… De două secole, noi încercăm să reprogramăm un mecanism perfect, dar nu reuşim, fiindcă este imposibil. Sacrificiul unei astfel de „încercări”… Read more »
mimi35
Guest
mimi35
dar vaccinul pt copii e la o doza mult mai mica , pe cand cel de adult e mai mare. De exemplu Dultavax pot sa il fac eu dar copilul nu are voie decat dupa 7 ani-asa scrie si in prospect. Si daca apare o epidemie de polio? daca nu ai nici o protectie ce faci? de unde stii ca nu reapare polio? ghicesti in stele? trebuie sa existe vaccinuri , dar sa fie de calitate, trebuie luate cele cu adjuvanti mai putini, ne toxici. Daca te intepi grav, stai cu frica sa faci tetanus? daca te musca cainele? vaccine… Read more »
Anonim
Guest
Anonim
– Dar cum pot fi prevenite bolile copilăriei, dacă se renunţă la vaccinuri? – Ele nu trebuiesc prevenite! Dimpotrivă, este indicat ca toţi copiii să facă bolile copilăriei. Aceste boli joacă un rol important în formarea unui sistem imun sănătos al copilului, iar imunitatea dobândită în urma acestor boli este îndelungată, deseori pentru întreaga viaţă. Totodată, studiile arată că imunitatea dobândită în urma bolilor copilăriei joacă un rol important în prevenirea altor boli grave: sindrom nefrotic, tumori, leucemie etc. Or, acest adevăr nu li se spune părinţilor! Fetiţele care trec prin aceste boli naturale până la vârsta de 14-16 ani… Read more »
Anonim
Guest
Anonim
Felicitari Dr Todea ca expuneti adevarul pe care multi doctori il ascund. Locuiesc in SUA si am un bebe de 3 luni care nu a primit nici un vaccin pana acum si nici nu va primi,desi trebuie sa "ma lupt" cu pediatrul la fiecare vizita. Dar eu stiu ce stiu,sunt informata si toti parintii ar trebui sa se informeze inainte sa injecteze corpi straini in sistemul imunitar nedezvoltat al bebelusilor. Nu vreau sa schimb bolile copilariei pe autism sau alte boli cronice. Sunt mult prea multe cazuri aici si ma surprinde neplacut ca nu se iau masuri.Companiile farmaceutice sunt infiltrate… Read more »
Irina Costache
Guest

Domule anonim ramane doar sa fiti martorul decesului unui singur copil nevaccinat prin tetanos ca sa va treaca….deja flagelul este aproape. Poliomielita a reaparut. Va costa insa prea mult…